„Szülőként a hétköznapokban „gályázva” fontos időnként kívülről ráekintenünk arra, hogy hol tart a gyerekünk. Nem csak akkor, ha már „baj van”, hanem akár a magunk, akár a gyerek megnyugtatására. Margit erre is tökéletes „külső szem”. Empatikusan és szakmailag felkészülten ad tanácsokat. Nem mellesleg a hétköznapi fejlesztéshez készített rendkívül hasznos FB-sorozatának rendszeres olvasójává, igazi rajongójává váltam.”

(Bea, négygyermekes édesanya)

„Margit nem döntött helyettem, hanem szempontokat adott, amelyek alapján tisztábban láttam, merre induljak.
Fiamnál felmerült bennem a diszlexia gyanúja; Margit tanácsot adott, hová vigyem felmérésre. Megállapították, hogy korának megfelelően olvas.
Megnyugodtam, máshogy kezdtem hozzáállni, és valószínűleg ezt ő is megérezte: elkezdett jobban olvasni.”

(Kinga, első osztályos fiú édesanyja)

„A Margittal való beszélgetés során nagyon sok információ a helyére került, amelyeket korábban a kisfiammal kapcsolatosan kaptam. Értelmüket nyerték a szakértői véleményben rejlő terminológiák, rövidítések, az eddigi vizsgálatok szükségessége és az azokból levont következtetések. Segített abban, hogy reálisan értékeljem a problémát, olyan elvárásokat támasszak, melyeket rövid távon jó eséllyel meg tud ugrani.”

(Rita, óvodás fiú édesanyja)

„Margit alaposan körüljárta a problémánkat. Lényegre tapintó kérdéseket tett fel. Azt éreztük, egyre pontosabban értjük, mi a gond gyökere. Használható tanácsokat adott a további vizsgálatokhoz. El tudtunk kezdeni egy terápiát. Végig biztatott és támogatott. Köszönjük neki!”

(Klári, többgyermekes édesanya)

„Margit született segítő, ugyanis amikor csaknem 3 éves, Down-szindrómás fiunk beszédindítása ügyében kértem a véleményét, nem csupán ötleteket adott, ahogy ezt talán mások is megteszik, hanem érdeklődve és türelmesen meghallgatott és sok mindenben meg is erősített. Ám még ezeknél is sokkal fontosabb, hogy levett egy nagy terhet a vállamról, mivel kimondta azt, amit én addig csak éreztem: nem én kell hogy a gyermekem legfőbb fejlesztője legyek, hanem bátran lehetek neki is „csak” a szerető anyukája, mint az összes többinek. Hálás vagyok neki ezért, és azóta még motiváltabban kutatom tovább közös utunk legjárhatóbb ösvényeit.”

(Timi, többgyermekes édesanya)

„Nagyon megnyugtató volt számomra a személyes találkozó. Abszolút meggyőző szakmai háttér. (Elég alaposan körbejártam a minket érintő kérdéseket, és végre tudom, merre induljak!) Köszönöm!”

(Dóri, egy ötödikes fiú édesanyja)

„Nem megy a matek? Nálunk bizony nem minden gyerek szereti, tudja. Mivel én vagyok a tanár is itthon, sokat kutattam a lehetséges problémákról. Így jutottam el a mozgásfejlesztéshez is, mint eszköz. 🙂 Szeretem Süvegesné Rudan Margit összefoglalóit. Lényegretörő, igazi szakember.”

(Barbara, mozgásterapeuta)

Minőségbiztosítási űrlapok